Eerstelijner, ga mee naar Londen in mei 2010!

Array

Londense King's Func CentreVan woensdagmorgen 19 mei, 9.00 uur tot vrijdagmiddag 21 mei, 13.00 uur organiseren het Londense King’s Func Centre en het Julius Centrum een Masterclass in Londen over de Engelse geïntegreerde eerstelijn. Aan de orde komen thema’s als kleinschaligheid binnen grootschaligheid, zorg aan langdurig zieken, werken in teams, taakherschikking, preventie in de eerstelijn en nieuwe vormen van bekostiging. De thema’s komen aan de orde door middel van hoorcolleges, workshops en vele excursies. Die laatste vinden plaats in groepjes van acht tot tien personen. We richten het excursieprogramma zo in, dat je een eigen traject kunt samenstellen.

Bent u een ervaren eerstelijner? Geeft u leiding aan een ROS, een gezondheidscentrum, een zorggroep of een huisartsencorporatie? Wilt u meedoen aan deze masterclass? Klik dan hier, lees de brochure en meld u aan. Wilt u persoonlijk contact? Stuur een mail naar Masterclass organisator Clarine Sies op [email protected]

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen