Medinova Kliniek Zestienhoven op RTL4 in “Naar de Kliniek”

0
206

rtl_4.naar_de_kliniekJeroen Jansen is een fanatiek sportman. Al van jongs af aan doet hij aan atletiek met als specialiteit polsstokhoogspringen. Precies op het moment dat hij lijkt te gaan doorbreken tot de Nederlandse top gaat het vreselijk mis. Tijdens één van zijn sprongen landt Jeroen verkeerd en al snel blijkt dat hij een zware knieblessure heeft opgelopen. De voorste kruisband in zijn knie is helemaal afgescheurd.

Tijdens de derde aflevering van Naar de Kliniek wordt Jeroen gevolgd in zijn gang naar Kliniek Zestienhoven, van het intakegesprek met orthopedisch chirurg Dr Alex Fiévez, de voorste kruisbandreconstructie, de nabehandeling bij de fysiotherapeut, tot aan het eindresultaat. Na zijn operatie moet Jeroen nog minstens 3 maanden revalideren en kan dan hopelijk zijn droom weer oppakken en Nederlands kampioen polsstokhoogspringen worden.

Naar de Kliniek is elke zaterdagmiddag om 15.30 uur te zien op RTL 4 en wordt zondag om 11.40 uur herhaald.

Over Medinova

Medinova is een netwerk van drie Zelfstandige Behandel Centra (ZBC’s); Kliniek Klein Rosendael (in Rozendaal bij Arnhem), Kliniek Zestienhoven (in Rotterdam) en Kliniek OMC Haarlem. In deze klinieken worden onderzoeken en behandelingen aangeboden op het gebied van de orthopedie, plastische- en cosmetische chirurgie, oogheelkunde en algemene chirurgie. Deze klinieken worden geadviseerd en ondersteund door de Medinova holding, waar de afdelingen Personeel & Organisatie, Finance & Control, Facilitair, Marketing en Kwaliteit zijn ondergebracht.

De klinieken van Medinova zijn gespecialiseerd in dagbehandelingen. Medische ingrepen waarvoor u niet langdurig hoeft te worden opgenomen in een ziekenhuis. Klinieken met respect voor u als client. Vrijwel zonder wachtlijsten.

Bron: Medinova

Vorig artikelGGD griepvaccinatie: opkomst 60 tot 80 procent
Volgend artikelAltrecht ABC winnaar Ypsilon Familiester
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.