Win een VIP-trip naar het schaatsen in Vancouver

svenergy_1

Nederlanders houden van schaatsen en Bewegen is gezond. Laat je inspireren door Sven Kramer in Vancouver. Wordt fan van Sven en win een VIP-trip naar het schaatsen in Vancouver! De winter staat weer voor de deur en geniet van het voordeel van Svenergy! Word ook fan van Sven. Meld je aan op svenergy.nl en maak automatisch kans op een 6-daagse VIP-trip naar het schaatsen in vancouver 2010!

Speel de Svenergy-game!
De gezellige sfeer die onder supporters heerst tijdens schaatswedstrijden kunt u nu ook online ervaren met de Svenergy-game!Het doel van de Svenergy-game is om Sven Kramer zo snel mogelijk al schaatsend van de start naar de finish te krijgen. De score wordt niet alleen bepaald aan de hand van de ‘gereden’ tijd, maar ook door het aantal fans die op uw tribune zitten. Want hoe meer fans Sven aanmoedigen, hoe meer energie Sven hiervan krijgt.
De game
U kunt de game spelen via www.svenergy.nl en daarna installeren op uw hyves account om op die manier al uw vrienden uit te nodigen. Wanneer de balk in het roze gedeelte (uiterst links) staat moet de speler ervoor zorgen dat Sven een effectieve slag met zijn linkerbeen maakt. Hetzelfde geldt voor zijn rechterbeen. Doet u dit op het juiste moment dan krijgt Sven steeds meer vaart, doet u dit op het verkeerde moment dan vertraagd hij weer. Het gaat uiteindelijk om de snelste tijd.

Hoe meer vrienden, hoe beter de score
Na installatie van de game begint u met een lege tribune, waarop alleen uzelf zichtbaar bent. Dit is vrij eenzaam, maar daar kunt u verandering in brengen door vrienden uit te nodigen via uw Hyvesnetwerk. Zo wordt uw tribune steeds voller. Dat is niet alleen gezellig, maar verhoogt ook de winkans aanzienlijk.
Win een VIP-arrangement voor het WK allround
De Svenfan die op 1 februari 2010 de beste tijd heeft neergezet, wint een tweepersoons VIP-arrangement naar het WK allround in Heerenveen op 20 maart 2010!

Ga snel naar Svenergy >>

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel studeer ik toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen