Reveal yourself and Be Proud

Proud2bmeSexy kleding, stoere kleding, hippe kleding, chique kleding, zakelijke kleding, fairwear kleding en PROUD kleding! Mooie, goed zittende T-shirts en armbanden  die de boodschap “Be Proud” uitdragen.  Onder andere die producten worden vanaf deze week aangeboden in de ProudShop van Proud2Bme

Reveal Yourself
Ieder jaar lijden steeds meer jonge meisjes aan eetproblemen. Dit is o.a. het gevolg van een slecht zelfbeeld en gebrek aan zelfvertrouwen. Om meiden bewust te maken van zichzelf én om de stap naar de hulpverlening kleiner te maken is het project Proud2Bme opgezet.

Jongeren met twijfels over hun zelfbeeld, problemen met zelfwaardering en/ of eten en gewicht kunnen hier terecht. Proud2Bme biedt meiden steun, herkenning, info, leuke weetjes en diverse blogs over fashion, beauty en health. Ook kunnen op het forum anoniem vragen worden gesteld aan  een psycholoog, dietist of ervaringsdeskundige.

Eerder luidde de boodschap op de website  en in de muziekclip van Proud2Bme al “Be a Hero, no Size zero”. Nu worden de shirts, ontworpen door een ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornissen, gelanceerd met de symbolische boodschap en de gewaagde afbeelding “Reveal yourself & Be Proud”.

Door het kopen van een product steun je tevens Proud2Bme om nog beter haar doelgroep te bereiken en meer activiteiten te ontplooien.

Wear Proud, Feel Proud and Be Proud

… of geef een vriendin waarvan jij vindt dat ze Proud mag zijn iets kado uit de ProudShop!

Bekende Proud dragers zijn:

Sabine Uitslag
Manuela Kemp
Tessa Sunniva

Recente artikelen