4 februari Voorlichtingsavond over schildklieraandoeningen

Array

gemini ziekenhuisOp donderdag 4 februari 2010 organiseren het Gemini Ziekenhuis en de Schildklierstichting Nederland gezamenlijk een voorlichtingsavond voor patienten en belangstellenden, met als thema ‘Schildklieraandoeningen’. De voorlichtingsavond wordt gehouden van 19.30 tot 21.30 uur in de Zr. Kueterzaal van het Gemini Ziekenhuis. De zaal is open om 19.00 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, wel wordt men verzocht zich van te voren aan te melden.Het komt nogal eens voor dat de schildklier te veel of te weinig schildklierhormonen maakt. Dit is het gevolg van een schildklieraandoening. Tijdens de bijeenkomst hoort u alles over deze aandoening. Daarna is er gelegenheid om vragen te stellen. De spreker vanuit het Gemini Ziekenhuis is R.J. Timmerman, internist.

Aanmelden
Voor aanmelding of meer informatie kunt u contact opnemen met het Patientenservicebureau van het Gemini Ziekenhuis. U kunt ons op werkdagen bereiken op telefoonnummer: (0223) 69 63 46 of per e-mail: [email protected].

Bron: Gemini Ziekenhuis

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen