Info-avonden Jeuk! in ziekenhuis Bernhoven

Array

jeukDermatologen R. Koopman en R. Frank van ziekenhuis Bernhoven verzorgen in januari twee informatieavonden over Jeuk. Zij bespreken onder meer hoe jeuk ontstaat, wat de oorzaken zijn en wat er tegen te doen is. Uiteraard beantwoorden zij ook vragen van aanwezigen.

Jeuk is een veel voorkomend symptoom bij onder meer psoriasis en eczeem. De avond wordt dan ook georganiseerd met medewerking met de Vereniging voor mensen met Constitutioneel Eczeem (VMCE) en de Psoriasis Vereniging Zuid Nederland en de Landelijke Vereniging van Vitiligo-Patienten.

De info-avond is op donderdag 14 januari in Veghel, en wordt gehouden in het personeelsrestaurant (ingang voorbij de spoedeisende hulp aan de linkerkant). Oss volgt twee weken later op donderdag 28 januari, in aula 3. Beide avonden beginnen op 20.00 uur, en zijn rond 21.30 uur afgelopen. Toegang is gratis, aanmelden is gewenst. Dat kan per mail ([email protected]) of telefonisch: 0412- 62 11 20. Voor de avond in Veghel kunt u zich tot 7 januari aanmelden, voor Oss tot 21 januari. Mocht u vragen aan de dermatologen hebben, dan kunt u deze ook doorgeven aan de medewerker van het Patienten Service Bureau. De dermatologen beantwoorden deze dan tijdens de info-avond.

De informatieavond is onderdeel van de themamaand van het Patienten Service Bureau, die in januari over Jeuk en huidaandoeningen gaat. Ook in de hal van het ziekenhuis in zowel Oss als Veghel vindt u hierover informatie.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen