Wanneer kun je veilig op natuurijs schaatsen?

Array

Wanneer kun je veilig op natuurijs schaatsen? Een vraag die veel mensen zich momenteel stellen.

Wij adviseren om vooral voorzichtig te zijn en het gezonde verstand te gebruiken. Neem geen onnodige risico’s. Een slootje kan veilig lijken, maar door zijn diepte bedrieglijk gevaarlijk zijn. Haalt u daarom eerst de benodigde informatie over het schaatsen op natuurijs bij de instanties die hier de meeste kennis van hebben.

Op de website van het KNSB vindt u bijvoorbeeld alle wetenswaardige informatie over het schaatsen op natuurijs. Tevens publiceert de KNSB ook nog web links naar sites met specifieke informatie over veiligheid, het weer, etc. Daarnaast biedt de website van het Nordic Skating Center ook veel informatie over veiligheid bij het schaatsen op natuurijs.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen