Zorginnovatieplatform maakt winnaars Call voor opschaling bekend

Array

Op dinsdag 9 februari presenteert het Zorginnovatieplatform (ZIP) de negen winnende projecten van de eerste Call voor opschaling. Het ZIP had maximaal 8 miljoen euro beschikbaar gesteld voor de eerste Call voor opschaling. Maak op 9 februari kennis met de winnende projecten!
In de Call voor opschaling worden succesvolle innovaties op grote schaal toegepast in de zorg. Van de 95 voorstellen heeft het ZIP de beste negen gehonoreerd met een opdracht. Deze projecten dragen op de lange termijn bij aan toegankelijke, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare zorg in Nederland.
De bekendmaking vindt plaats voorafgaand aan het ZIP Café. Het thema van de bijeenkomst is de opschaling van zorginnovaties. Voorafgaand aan de presentatie van de winnende projecten zal een gastspreker de kansen en belemmeringen voor opschaling toelichten.

Wilt u ook meer weten over de winnende projecten die starten binnen de Call voor opschaling? U bent van harte uitgenodigd deze feestelijke bijeenkomst bij te wonen.

Het ZIP organiseert iedere tweede dinsdag van de maand een ZIP Café. U bent op 9 februari 2010 van harte welkom van 17.30 tot 19.30 uur in Mammoni Eten & Drinken, Mariaplaats 14, Utrecht. Kijk voor een routebeschrijving op www.mammoni.nl. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Er zijn geen kosten verbonden aan uw deelname. U kunt u aanmelden voor het ZIP Café door een e-mail te sturen aan [email protected].

U bent op 9 februari 2010 vanaf 16.00 uur welkom in Mammoni Eten & Drinken, Mariaplaats 14, Utrecht. Kijk voor een routebeschrijving op www.mammoni.nl. Vanaf 17.30 uur begint op dezelfde locatie het ZIP Café, deze keer in het teken van eHealth. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Er zijn geen kosten verbonden aan uw deelname. U kunt u aanmelden voor zowel de bekendmaking als het ZIP Café door een e-mail te sturen aan [email protected].

Bron: zorginnovatieplatform

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen