Gelukkige familie bedankt VUmc

Array

VUmc’ers keken gisterochtend verrast op. Twee levengrote posters hangen in de abri’s van de bus- en tramhalte tegenover VUmc om de afdelingen vaatchirurgie, hartchirurgie, anesthesie en IC te bedanken. Dat gebeurt niet iedere dag!
Het kan niemand zijn ontgaan: de familie Grifhorst is heel blij met VU medisch centrum. ‘Doesjka, Nikita en Peter Grifhorst danken vaatchirurgie, hartchirurgie, anesthesie, IC, verpleging en alle medewerkers van VU medisch centrum, voor alle inzet die is geleverd voor de geslaagde operatie van mama’ luidt de tekst.

Peter Grifhorst: “Jullie hebben mijn vrouw en de moeder van mijn kinderen het leven gered, zo simpel is het. We zijn iedereen zó dankbaar. Niet alleen de betrokken chirurgen die de levensreddende, twaalf uur durende vaatoperatie uitvoerden, de anesthesiologen en de intensive care-medewerkers, maar álle medewerkers. Van receptie en beveiliging, de voedingsassistenten tot de hoogleraren, ik wil niemand vergeten.”

Inmiddels is zijn vrouw weer thuis en aan het revalideren. “Het zal nog wel even duren, maar ze is er nog”, stelt Grifhorst. Als medewerker bij een mediabureau, een bedrijf dat advertentieruimte inkoopt voor adverteerders, is het idee van een buitenreclame niet zo vreemd. Al eerder plaatste hij een grote advertentie in de Metro, met dezelfde tekst. “Op deze manier ben ik er zeker van dat ik niemand ben vergeten te bedanken.”

“Het was een bijzondere en lastige operatie”, reageert vaatchirurg Arjan Hoksbergen van VUmc. “Dit komt gelukkig niet al te vaak voor en we zijn erg blij dat het weer zo goed gaat met de patient. Dat de familie op deze manier laat zien dat ze onze inzet waarderen is natuurlijk geweldig leuk.”

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen