Inschrijving geopend voor Ketenzorgcongres op vrijdag 2 juli

Array

Één minister, drie buitenlandse sprekers en 24 workshops zetten zich op vrijdag 2 juli in om circa 400 congresgangers recente kennis aan te reiken over bekostiging van ketenzorg en over het bevorderen van selfmanagement, telezorg, transmurale zorgpaden en business case.

In de workshops komen bijna alle typen chronische zieken aan de orde: patienten met diabetes, hartfalen, oncologische aandoeningen, neurologische aandoening, terminale patienten. Dan is er volop mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen.

In een plenair debat na de lunch onder leiding van prof.dr. Guus Schrijvers stellen congresdeelnemers vast, wat de komende jaren prioriteit zou moeten hebben op de werkvloer, aan bestuurstafel en in de Tweede Kamer. Wilt u naar dit congres en in één dag op de hoogte raken van alle recente ontwikkelingen op VWS (Minister Klink is plenaire inleider), bij Kaiser Permanente (Paul Wallace treed weer op) en in de Duitse disease management programma’s (met twee Duitse leidinggevenden als plenaire inleiders op 2-7)? Klik dan hier, lees de prachtige brochure en meld u aan.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen