Ziekenhuisinnovaties en economische crisis staan centraal op 30 juni

Array

De NVZ vereniging van ziekenhuizen (NVZ) en het Julius Centrum organiseren op woensdagmiddag 30 juni 2010 het symposium Ziekenhuisinnovaties in tijden van economische crisis. Op dit symposium geven  NVZ voorzitter Boer, NZA bestuurslid Cathy van Beek, VWS topambtenaar Arnold Moerkamp, RVB voorzitter Antonius Ziekenhuis Nieuwegein Maarten Rook,  ZN voorzitter Tony Lamping en Guus Schrijvers – in dialoog met het publiek – hun visie op de rol en de mogelijkheden van innovaties in de ziekenhuiszorg in de komende jaren.

Centraal staat het onderzoeksrapport Ruimte voor ziekenhuisinnovaties,  dat prof.dr. Guus Schrijvers  schreef.

U kunt u aanmelden via [email protected] . De entree is gratis. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt  u van de NVZ een bevestiging.  Wit u het genoemde onderzoeksrapport lezen? Klik dan hier.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen