ZIP Café 13 april: matchmaking met zorgvernieuwers

Array

Het ZIP Café is dé plek om op informele wijze met zorginnovators, het programmabureau van het ZIP en andere voor u interessante organisaties in contact te komen. Op 13 april staat het ZIP Café daarom volledig in het teken van ontmoeten en verbinden. U bent van harte welkom!

Tijdens het ZIP Café van a.s. dinsdag 13 april krijgt u de kans deel te nemen aan een matchmakingsessie. In drie rondes van een kwartier ontmoet u collega-zorgvernieuwers en innovatie-experts. Sluit aan bij één van de tien tafels met het thema dat u aanspreekt en maak in een paar minuten kennis met uw vier tafelgenoten en de deskundige op het gebied van het thema.

Enkele thema’s zijn:
– Welke kansen biedt eHealth voor de uitdagingen in de zorg? (Nederlandse vereniging voor eHealth)
– Hoe kan ik mijn innovatie versnellen? (Syntens)
– Succesvol innoveren: hoe maak ik een business case (praktijkcasus: Sermos PijnMonitor per sms)
– Kostenbesparingen in de zorg zonder kwaliteitsverlies (ZonMw)
– Innovatie op het snijvlak van bouw en gezondheid (Lorens Habing, programmabureau ZIP)
– Belang van sociale innovatie (Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie)

Daarnaast kunt u er voor kiezen om plaats te nemen aan een grote tafel waar u onder leiding van een moderator in korte tijd tien anderen kunt leren kennen.

Naast de matchmakingsessie is er – net als tijdens voorgaande ZIP Cafés – ook gelegenheid om informeel anderen te ontmoeten. Na het matchmaken gaat de borrel in het ZIP Café nog even door. Dat is natuurlijk bij uitstek de gelegenheid om nog door te praten met die ene interessante persoon die u eerder op de avond hebt ontmoet!

Waar en wanneer
Het ZIP organiseert elke maand een ZIP Café. U bent op 13 april 2010 van harte welkom van 17.30 tot 19.30 uur in Mammoni Eten & Drinken, Mariaplaats 14, Utrecht.  Kijk voor een routebeschrijving op www.mammoni.nl. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Er zijn geen kosten verbonden aan uw deelname. U kunt u aanmelden voor het ZIP Café door een e-mail te sturen aan [email protected].

Twitteren over het ZIP Café? Gebruik #zipcafe.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen