Reformatorisch Dagblad plaatst foto van Klink bij controversieel stuk dominee

UPDATE: Vandaag heeft de redactie van MedicalFacts een onderhoud gehad met het Reformatorisch Dagblad en het artikel op de  website van het reformatorisch dagblad is aangepast: http://www.refdag.nl/artikel/1471619/Niet+godsdienst+maar+ongeloof+leidt+tot+geweld.html. Naar aanleiding van het gesprek hebben zij het bijschrift van de foto aangepast, zodat ook bovenaan het artikel elke verwarring over de persoon op de foto uitgesloten is. MedicalFacts heeft naar aanleiding van deze afspraken ook haar titel aangepast.

Het Reformatorisch Dagblad leek demissionair minister Klink te hebben afgebeeld bij een opinierend stuk genaamd de Moraal van te verhaal: In het artikel leek het alsof Ab Klink stelt dat Gelovigen ietsje beter zijn dan niet-gelovigen. In werkelijkheid gaat het niet om de minister van VWS maar om Dr. H. Klink, hervormd predikant te Hoornaar en tweelingbroer van Minister Ab Klink. Hij promoveerde in 1997. Sinds dat jaar is hij eindredacteur van het blad Ecclesia, het orgaan van de St. ‘Vrienden van dr. H.F. Kohlbrugge’, waarin hij regelmatig publiceert, onder meer over onderwerpen die te maken hebben met (de wereld van) het Nieuwe Testament.

Geenstijl maakte melding van het opinierende artikel dat van de hand van minister  Klink leek te zijn. Al snel bleek het om foto van een tweelingbroer van de minister te gaan van het Reformatorisch Dagblad.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen