Inschrijving geopend voor congres “Samen innoveren loont” op 28 mei

Array

In 2009 heeft het Zorg Innovatie Platform (ZIP) de ZIP-C subsidieregeling in het leven geroepen,  die instellingen in een samenwerkingsverband ondersteunt bij het uitvoeren van innovatieve projecten. De meeste hiervan spelen zich af in de zorg aan chronische zieken en ouderen. De ZIP-C regeling is een groot succes. Daarom organiseren drie partijen het congres Samen Innoveren Loont op vrijdag 28 mei.

De drie partijen zijn
1. De Stichting Innovatieve Projecten in de Zorg
2. de Vereniging voor Specialisten in de Ouderengeneeskunde en
3. de Unit Zorginnovatie van het Julius Centrum.

Op het congres geven plenaire inleiders uit de kring van de zorgverzekeraars, de NZA en wetenschap hun visie op rendement, besparingen en bekostiging van zorginnovaties in de ouderenzorg en van ZIP-C gefinancierde innovaties in het bijzonder. In zeven workshops komen  concrete voorbeelden aan de orde van goede, goedkope en rendabele innovaties. Wilt u naar dit congres? Wilt u de te verwachten schaarste in de ouderenzorg dankzij slimme software, zorgpaden en taakherschikking het hoofd bieden? Klik dan hier, lees de uitvoerige brochure en meld u aan.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen