Innoveren vanuit patiëntenperspectief

Array

ZIP Café 11 mei: Innoveren vanuit patientenperspectief
Op 11 mei staat het ZIP Café in het teken van ‘innovatie vanuit patientenperspectief’. Tijdens matchmakingsessies gaan zorginnovators met elkaar en experts dit thema verkennen. Het ZIP Café is hét moment voor zorgvernieuwers om elkaar informeel te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te netwerken.  U bent van harte welkom!
Vanwege de enthousiaste reacties op het programma van 13 april, gaan we tijdens het volgende ZIP Café van 11 mei opnieuw matchmaken. Het overkoepelende thema is ‘innovatie vanuit patientenperspectief’.  In drie rondes van 15 minuten kunt u aanschuiven bij één van de experttafels:

  • Marcel Heldoorn (NPCF): Aan de slag met innoveren vanuit patientenperspectief: wat ga jij morgen doen?
  • Jolyn van Vuuren (CZ): Innoveren met patienten of verzekerden?
  • Loes Kluft (Zomerdroom Zorghotels): Spelers inde zorg; wie houdt wie in de greep?
  • Saskia Relker (www.iwishtherewas.com/zorg): Hoe breng je de wensen van patienten over naar zorginnovators?
  • Irene Göttgens (VU Amsterdam): Student en zorginnovatie
  • Irene Alders (Stichting Tinkerbell): Dient de zorg de mens?
  • Annemijn Aarts (mijnzorgnet.nl): Het zorgnetwerk van de patient; hoe breng je de partijen samen?
  • Kris Pelleboer (ZonMw): Patientenparticipatie
  • Linda Eggels (Roompot Vakanties): Patient en vrije tijd

U bent op 11 mei 2010 van harte welkom van 17.30 tot 19.30 uur in Mammoni Eten & Drinken, Mariaplaats 14, Utrecht.  Kijk voor een routebeschrijving op www.mammoni.nl. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Er zijn geen kosten verbonden aan uw deelname. U kunt u aanmelden voor het ZIP Café door een e-mail te sturen aan [email protected].

Twitteren over het ZIP Café? Gebruik #zipcafe.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen