Gevangenisarts worden? Meld u nu aan

Array

Van september 2010 tot mei 2012 loopt de nieuwe opleiding tot gevangenisarts oftewel justitieel geneeskundige. De opleiding omvat vijftien bijeenkomsten van zo’n vier uur. Aan de orde komen specifieke aspecten van het diagnosticeren en behandelen van gedetineerden met gezondheidsklachten vanwege bijvoorbeeld infectieziekten, geweldletsel, verslaving en psychiatrische problematiek. Ook leert men omgaan met consulthantering in gevaarlijke situaties en met een overheidsbureaucratie. Wilt u deelnemen aan de opleiding? Wilt u meer informatie? Stuur een mail naar opleidingsorganisator Petra Schimmel op [email protected]

Auteur: Prof.dr. Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen