Vaderdag krijgt extra aandacht in Maasstad Ziekenhuis

Array

Het Maasstad Ziekenhuis zal zondag 20 juni een luxe lunch serveren aan patientjes op de kinderafdeling en hun ouders. Ook de aanstaande en kersverse papa’s en mama’s op de verlos- en kraamafdeling en families op het brandwondencentrum worden verwend. Aanleiding is natuurlijk Vaderdag.

Een ziekenhuisopname heeft grote invloed op het gezin. Tijdens Vaderdag willen kinderen het liefst thuis zijn om papa in het zonnetje te zetten. Voor het Maasstad Ziekenhuis reden genoeg om deze Vaderdag niet alleen papa, maar het hele gezin te verwennen met een luxe lunch.

De lunch wordt geserveerd op de patientenkamers, zodat iedereen van de lunch kan gaan genieten. Het Maasstad Ziekenhuis hoopt met deze verwenactie dat de patientjes ondanks hun ziekenhuisverblijf kunnen terugblikken op een leuke Vaderdag.

Recente artikelen