Loveland zet zich weer volop in voor Fight cancer in 2010

Array

Vanaf 16 juli is de Fight cancer tour  weer onderweg met dj’s als Roog, Benny Rodrigues, Gregor Salto, Erick E en Marnix. Tijdens de tour, die neerstrijkt op verschillende pleinen in het land, komen de dj’s vanuit de welbekende excentriek omgebouwde Fight truck belangeloos in actie voor de kankerbestrijding.

Loveland verbindt al jaren haar naam aan Fight cancer, het actielabel voor jongvolwassenen van KWF Kankerbestrijding. Ook dit jaar zal Loveland zich inspannen om jongvolwassenen bewust te maken van de noodzaak om verder onderzoek te kunnen doen naar de ziekte en voor goede ondersteuning en begeleiding van patienten.
Zo zal Loveland Events dit jaar voor de vierde keer Fight cancer on tour to Loveland Festival organiseren. Tijdens deze tour die Loveland volledig ten bate van Fight cancer organiseert, zijn bezoekers in de gelegenheid om naast genieten van de muziek, donateur te worden. De tour brengt dit jaar een bezoek aan Haarlem, Den Haag, Utrecht, Leiden, Amsterdam en Alkmaar. Naast de vrij toegankelijke feesten op de pleinen wordt er dit jaar aansluitend op elk feest een after party georganiseerd, waarvan de opbrengsten geheel ten bate van Fight cancer komen.

Naast dit alles zal Loveland op 7 augustus, na een overweldigend succes in 2009, weer deelnemen in de botenparade, welke onderdeel is van de jaarlijkse Gaypride. Met zo’n 560.000 bezoekers langs de kant zal Loveland middels haar boot aandacht vragen voor Fight cancer en hiermee awareness creeren onder deze doelgroep.
Daarnaast zal ook de Fight cancer truck terug te vinden zijn tijdens de GayPride. Samen met ProGay organiseert Loveland van 13:00 tot 19:00 uur op het Stoperaplein de Loveland Europride Party.

Eindpunt van de tour is net als andere jaren het Loveland Festival, wat dit jaar op 14 augustus alweer voor de vijfde keer in het Sloterpark zal worden gehouden. Op het Fight cancer zonneterras kunnen bezoekers zich insmeren bij de creambar van Fight cancer en geïnformeerd worden over de mogelijke schade van UV straling door de zon. Ook hier hebben bezoekers de mogelijkheid om Fight cancer te steunen en zich in te schrijven als donateur.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen