TeleDerm 2010- 3rd World Congress of Teledermatology

TeleDerm 2010 – October 28 -30, 2010, Parkhotel, Amsterdam

De International Society of TeleDermatology organiseert TeleDerm 2010 voor professionals geïnteresseerd in TeleDermatologie. Klinische studies, voordelen voor zorgverleners en patienten, nieuwe ontwikkelingen, business modellen, implementatie, veiligheid, juridische aspecten and e-learning komen aan de orde.

In Nederland wordt TeleDermatologie op grote schaal toegepast. Bovendien doen instellingen actief onderzoek hetgeen zijn weerslag vindt in het programma. Nederland is daarmee een voorbeeld voor TeleDermatologie wereldwijd. De meer dan 100 deelnemers vanuit de hele wereld die zich inmiddels hebben ingeschreven zien dan ook uit naar het ontmoeten van Nederlandse collega?s als ervaringsdeskundigen. Wij willen het congres dan ook van harte bij u aanbevelen!

De organisatie stelt het ook zeer op prijs als u TeleDerm 2010 aanbeveelt aan collega?s en andere geïnteresseerden of een link wilt plaatsen op uw website (banner in bijlage).

Meer informatie over het programma, accreditatie, registratie, kosten en verblijf kunt u vinden op de website van het congres: www.telederm2010.com.  Voor eventuele vragen kunt u zich wenden tot ondergetekenden. Wij zien er naar uit om veel Nederlanders op 28 oktober 2010 te begroeten in Amsterdam!

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen