Johan Remkes en Ellen ten Damme openen beurs duizend borsten

Array
Grote namen leveren een bijdrage aan de beurs Duizend Borsten op vrijdag 15 oktober 2010 in de Waerdse Tempel in Heerhugowaard. Johan Remkes en Ellen ten Damme openen de beurs, Teuntje Klinkenberg leest voor en Angela Groothuizen sluit het af. De beurs is er voor iedereen die geïnteresseerd is in de gezondheid van zijn of haar borsten. Niet alleen borstkankerpatienten, maar ook familie, vrienden, buren, collega’s en andere belangstellenden vinden bij “Duizend Borsten” een aantrekkelijk programma van informatie en entertainment.
Johan Remkes, commissaris van de Koningin Noord-Holland, en actrice en zangeres Ellen ten Damme – bij wie in 2005 borstkanker werd geconstateerd – openen de veelzijdige beurs om 15.00 uur. Naast informatie over borsten, borstkanker en de behandeling van borstkanker zijn er films, muzikale optredens, modeshows en lezingen. Motivatiecoach en voormalig bokskampioen Lucia Rijker geeft een presentatie en er zijn visagisten, kappers, masseurs en voedingsadviseurs. Fotografen maken bijzondere portretten die de bezoekers gratis thuisgestuurd krijgen. Uiteraard zijn er artsen en ervaringsdeskundigen aanwezig. In stands en via lezingen delen ze kennis en ervaringen. Auteur Teuntje Klinkenberg leest voor uit eigen werk en Angela Groothuizen sluit de dag om 21.00 uur muzikaal af. Iedereen krijgt een goed gevulde goodie-bag mee naar huis.
Het volledige programma is te vinden op www.duizendborsten.nl.
De toegang bedraagt  €3,50. De opbrengst van de beurs gaat naar de IPSO inloophuizen van Noord-Holland Noord. Kaartverkoop www.duizendborsten.nl (tot en met 7 oktober), in een aantal ziekenhuizen en aan de kassa Waerdse Tempel.
?Duizend Borsten? is een initiatief van de mammacare-teams van Westfriesgasthuis in Hoorn, Zaans Medisch Centrum in Zaandam, Gemini Ziekenhuis in Den Helder, Medisch Centrum Alkmaar in Alkmaar, Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en Waterlandziekenhuis in Purmerend. Mammacare-teams bestaan uit artsen en verpleegkundigen die gespecialiseerd zijn in onderzoek naar en behandeling van afwijkingen in de borst. Zij werken nauw samen met radiologen, oncologen en radiotherapeuten.
Voor meer informatie en routebeschrijving: www.duizendborstenbeurs.nl
Bron: MCA
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen