Limburgs grootste hotel met zorg opent dit weekeinde

Onder één dak vakantie vieren en zorg verlenen in monumentaal hotel
Welloord Overhuizen, Limburgs grootste hotel met zorg gevestigd in een monumentale hoeve in het Zuid-Limburgse Bocholtz, heeft op 9 & 10 oktober een Grand Opening waar u van harte welkom bent. Welloord Overhuizen, het viersterren hotel met zorg, is een nieuw en uniek concept voor Nederland waarin hotel, horeca én zorg hand in hand gaan. Het innovatieve en stijlvol ingerichte hotel, dat naast een zorgfunctie ook een toeristische functie heeft, is goed voor zo’n veertig nieuwe banen en is een welkome impuls voor de regionale economie in Parkstad Limburg.

Welloord Overhuizen combineert vakantie en zorg
Bij Welloord Overhuizen is vakantie vieren en zorg verlenen onder één dak mogelijk. Naast de Hoeve is nieuwbouw geplaatst en daar zijn 72 moderne comfortabele kamers ingericht die rolstoel geschikt zijn. Welloord Overhuizen kan hiermee gastvrij mensen uit de pre- en post -operatieve zorg ontvangen.

Het viersterren hotel, gevestigd in een middeleeuwse hoeve, mikt op gasten ter ontlasting van de mantelzorger, biedt vakantiedialyse in samenwerking met Atrium MC en is een vakantieoord voor chronisch zieken of gehandicapten, en mensen die bezig zijn te revalideren. Daarnaast bestaat de doelgroep van Welloord uit gasten die tussen een periode in een ziekenhuis en verdere revalidatie in een verpleeghuis zitten. Bij Welloord verblijven ook gasten omdat ze alleen vakantie kunnen vieren in een drempelloos hotel met een ruime rolstoeltoegankelijke badkamer met 24-uurs zorg.

In de voormalige Tiendschuur zijn de receptie, Brasserie Sophie en het restaurant ondergebracht. Het terras en Brasserie Sophie zijn toegankelijk voor een ieder die wil genieten van de unieke omgeving in het Heuvelland. Brasserie Sophie is onderdeel van Welloord – Best verzorgde hotels en rolstoeltoegankelijk.

Gasten Zonnebloem enthousiast over nieuw viersterren hotel
Het Welloord-team heeft de afgelopen drie weken de eerste 150 gasten van de Nationale Vereniging De Zonnebloem gastvrij ontvangen. De gasten en hun begeleiders reageerden enthousiast op het bijzonder verblijf in het nieuwe Limburgs grootste hotel met zorg. Voor het komend jaar heeft de Nationale Vereniging De Zonnebloem reeds een aantal reserveringen geboekt.