Wie wil in Londen inleiding geven over Telezorg?

Op 2 en 3 maart 2011 vindt in Londen het Congres Telehealth en Telecare plaats. Tal van goede praktijkvoorbeelden met het maken van afspraken via het internet, het consulteren van professionals via screen-to-screen contact, het werken met interactieve websites om zelfmanagement te bevorderen en het volgen van chronische zieken thuis via telemonitoring komen dan aan de orde.

De goede voorbeelden komen uit de USA, Canada, Europese landen en Engeland zelf. De Engelse Minister voor Volksgezondheid opent het congres. Het King’ s Fund Centre en het Julius Centrum organiseren het congres. Er is nog ruimte voor lezingen in workshops. Wilt u  spreken op dit congres met uw concrete praktijk voorbeeld, waarover u ook kwantitatieve resultaten kunt laten zien? Meld u dan met een samenvatting van uw lezing via de website   http://www.kingsfund.org.uk/events/telehealthtelecare.html . U kunt uw samenvatting opsturen tot 8 november. Wilt u persoonlijk extra informatie hebben? Stuur dan een mail naar congresorganisator Inge Kuurman op [email protected].

Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen