Regionale Zorg voor Beter On Tour dagen

Array

Op dinsdag 16 november in het Beatrix Theater en maandag 29 november in De Oranjerie in Roermond worden van 09.30 tot 15.30 uur de Regionale Zorg voor Beter On Tour dagen gehouden. De gratis dagen zij bedoeld voor zorgprofessionals uit de langdurende zorg: verpleegkundigen, verzorgenden, teamleiders, kwaliteitsmedewerkers, docenten en studenten.

ZonMw organiseert al sinds 2008 bijeenkomsten in het land, waarop verpleegkundigen en verzorgenden zelf het programma bepalen.

In plaats van aan te zitten bij abstracte discussies tussen bestuurders, krijgt u bij Zorg voor Beter On Tour workshops die u helpen dagelijks betere zorg te leveren aan uw patienten. U leert nieuwe vaardigheden op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid, medicatie en het gebruik van digitale hulpmiddelen. Maar er zijn ook sessies over de organisatie van de werkvloer en de samenwerking met de familie van de client, die bijdragen aan uw plezier in het werk.

Bron: NPCF

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen