25 beste ZIP Talks bekend

Array

Deze week heeft een gelegenheidsjury de 25 beste ZIP Talks geselecteerd. Op 29 november organiseert het ZIP een ZIP Café op locatie. Tijdens dit ZIP Café kiezen de aanwezigen de drie beste ZIP Talks en wordt bekend wie mogelijk op 4 april 2011 op TEDxMaastricht zijn verhaal mag vertellen voor een groot internationaal publiek. U kunt meestemmen en als lid van het ZIP-netwerk Medicine 2.0 met korting bezoeken! De 25 beste ZIP Talks zijn (in willekeurige volgorde):

Een deskundigen jury, bestaande uit Lucien Engelen (curator en initiatiefnemer TEDxMaastricht), Ruud Koolen (hoofdredacteur Skipr) en Janneke de Groot (projectleider Zorginnovatieplatform) heeft deze week uit 37 inzendingen deze 25 beste ZIP Talks geselecteerd. De ingestuurde video’s die Nederlandstalig, langer dan 1.20 minuut en een duidelijke product- of bedrijfspresentatie waren, vielen bij voorbaat af.

ZIP Café op locatie
Het ZIP Café op locatie vindt plaats tijdens Medicine 2.0 in Maastricht. Tijdens het avondprogramma op 29 november worden de 25 beste ZIP Talks vertoond. De aanwezigen kiezen vervolgens welke drie ZIP Talks genomineerd zijn voor TEDxMaastricht op 4 april 2011. U kunt daarnaast, als lid van het ZIP-netwerk, Medicine 2.0 op 29 en/of 30 november bezoeken met korting. Wij bieden u de volgende opties:

  1. Deelnemen aan het avondprogramma (van 19.30 tot 21.00 uur) en meestemmen voor de ZIP Talks: vrije entree
  2. Op 29 of 30 november Medicine 2.0 bezoeken en deelnemen aan het avondprogramma op 29 november: € 175,-
  3. Op 29 én 30 november Medicine 2.0 bezoeken en deelnemen aan het avondprogramma op 29 november: € 300,-

Aanmelden
Meld u voor één van de bovenstaande opties aan door een e-mail te sturen naar [email protected]. U ontvangt dan een bevestiging met daarin een kortingscode waarmee u zich aan kunt melden via de website van Medicine 2.0.

Meer informatie

Bron: ZIP

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen