Vakantiegids 2011 voor nierpatiënten 2011 is uit

0
219

De vakantiegids voor nierpatienten 2011 is uit. Voor veel nierpatienten is het moeilijk om op vakantie te gaan. Via de Afdeling Reizen van de Nierstichting kan dat toch.De Nierstichting beschikt over 20 stacaravans en 7 bungalows op campings en vakantieparken in Nederland die zich op korte afstand van een dialysecentrum bevinden. In deze stacaravans en bungalows kunnen nierpatienten en hun gezin tegen een redelijke prijs vakantie vieren. Verder is het ook mogelijk om via de Nierstichting te verblijven in een bungalow of stacaravan in Spanje, Duitsland en Frankrijk. De Nierstichting regelt aldaar de dialysefaciliteiten. Ook beschikt de Nierstichting over een Dialyse Camper.
Daarnaast organiseert de Nierstichting groepsreizen naar het buitenland met dialysefaciliteiten. Deze reizen worden georganiseerd in samenwerking met Globe Reisburo Travel Service te Amstelveen en worden begeleid door vrijwillige, gespecialiseerde begeleiders (verpleegkundigen, artsen, gastvrouwen/heren). Het zijn meerdaagse reizen per vliegtuig, boot of bus naar diverse bestemmingen in het buitenland.

De vakantiegids is hier te bekijken. Kijk hier voor meer informatie over vakantie met de Nierstichting en aanmeldmogelijkheden.