Een zo gezond mogelijk 2011

Array

Reumafonds
In 2011 bestaat het Reumafonds 85 jaar. Op de drempel van het jubileumjaar kijken wij vooruit. En wie vooruit kijkt moet durven dromen. Mijn droom is dat het Reumafonds over vijftien jaar geen eeuwfeest hoeft te vieren. Omdat reuma dan te genezen en ook te voorkomen is. Deze droom deelt het Reumafonds met de vele jonge reuma-onderzoekers en vasthoudende ervaren wetenschappers.

Dankzij u als donateur, collectant of andere geïnteresseerde hebben we in de afgelopen 85 jaar veel bereikt. Daarom durven we ook volop te dromen dat het ons lukt reuma te genezen en te voorkomen voordat het Reumafonds 100 jaar wordt.

Heel hartelijk dank voor uw steun en interesse in het afgelopen jaar. Ik hoop van harte dat u onze droom blijft delen en meehelpt deze te realiseren. Ik wens u een zo gezond mogelijk 2011. Op naar een toekomst zonder reuma!

Met vriendelijke groet,

Lodewijk Ridderbos
Algemeen directeur

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen