Resultaten nieuw NIPO-reisonderzoek 2010 gepresenteerd door Maureen du Toit

0
231

Hoe bereiden Nederlanders zich voor op hun reis?
Ziek worden op reis is heel vervelend. Vooral als de ziekte voorkomen had kunnen worden. Gezond op Reis zet zich daarom in voor goede voorlichting over reizigersziekten. Ook tijdens de Vakantiebeurs.

Maureen du Toit, presentatrice en fanatiek reizigster, maakt de resultaten van het NIPO-reisonderzoek 2010 bekend. Onderzocht is hoe reizigers naar Turkije, Egypte, Marokko en Kroatie voor vertrek gezondheidsadvies inwinnen. Doen zij dit überhaupt wel? Gaan mannen er anders mee om dan vrouwen? En zijn er misschien verschillen tussen de inwoners van verschillende provincies?

Naast de onderzoeksresultaten presenteert Maureen du Toit ook de Gezond op Reis-quiz.

Bron: GSK

Vorig artikelInclusie ABrCt afgerond!
Volgend artikelUMCG in 2011: verantwoorde keuzes in de zorg
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.