Veilig vervoer van medicatie verzekerd met “cytostatica bak”

0
2745

Het intern transport van medische instrumenten, monsters, of persoonsgebonden medicatie wordt in veel gevallen verstuurd met kunststof bakken van Engels Logistiek. Engels is al jaren vertrouwd  een goede kunststof bak te combineren met allerlei accessoires zodat deze zich leent voor het gebruik in iedere situatie.

Engels levert isolatiebakken voor het huis-aan-huis bezorgen van de ApotheekZorg, bakken voor het transport van bloedbuizen aan Sanquin en het afgelopen jaar zijn de eerste oncologie afdelingen voorzien van een speciale  “cytostaticabak”.

De cytostaticabak kan eenvoudig worden afgesloten door middel van een deksel met gepatenteerde sluitingen. Met een labeldrager kan de medicatie per persoon klaargemaakt worden en kunnen de patientengegevens duidelijk op het deksel vermeld worden zodat verwarring wordt voorkomen. De gegevens zijn makkelijk te verwijderen, zonder dat dit stickerresten nalaat.

De bak is voorzien van de voorgeschreven logo’s en teksten en laat zich prima industrieel reinigen, ook met deksel. De bak kan eventueel worden voorzien van een genummerde verzegeling zodat er controle op de bereiding, vervoer en compleetheid bij aankomst is.