Derde Vrienden van Bernhoven bijeenkomst

Array

Verbinden en realiseren
Ziekenhuis Bernhoven organiseert op 22 maart aanstaande de derde Vrienden van Bernhoven bijeenkomst. Dat gebeurt in de hal van de ingang poliklinieken van het ziekenhuis in Veghel. Ziekenhuis Bernhoven wil samen eigentijds de allerbeste zorg bieden en zo het welzijn van haar patienten verbeteren.
Door materiele en immateriele bijdragen van ondernemingen uit de regio Oss- Uden- Veghel zijn er extra mogelijkheden om het verblijf van de patient te veraangenamen. Samen projecten realiseren die de kwaliteit van de zorg verhogen, maar niet uit reguliere inkomsten gefinancierd kunnen worden, daar gaat het om tijdens deze bijeenkomsten.

Programma
De bijeenkomst van 22 maart wordt geopend door Johan van der Heide, voorzitter Raad van Bestuur. Vervolgens zal het woord worden gegeven aan Arnoud van Velzen, commissielid en oprichter Stichting Lucai. Hij vertelt de genodigden graag over de kracht van het verbinden.  Het benoemen van deze kracht maakt het mogelijk om projecten tot stand te laten komen tussen bedrijven en ziekenhuis Bernhoven. Ter illustratie presenteert hij een eerste project op 22 maart aanstaande. Daarnaast wordt toelichting gegeven over de toekomstige projecten. Afsluitend verzorgt dr. Henk Smits, radioloog, een rondleiding voor de genodigden op de afdeling Radiologie.

Ondernemers die zich maatschappelijk betrokken voelen, vinden meer informatie op www.bernhoven.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen