Toch prijswinnaar voor “De WCZ legt de lat hoger dan de Wet BIG; waar of niet waar?”

Array

De afgelopen weken liep een wedstrijd rond het juiste antwoord op de stelling De Wet Clienten Zorg legt de lat hoger dan de Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg. Vorige week (zie  ook www.unitzorginnovatie.nl doorklikken op ‘Nieuwsbrieven’) stond op deze site  het bericht dat het antwoord juist was en er geen prijswinnaars waren. Catharina Walma is kwaliteitsmanager bij de Stichting GroenekruisDomicura. Zij had haar juiste antwoord naar een verkeerd emailadres gestuurd. Graag roep ik haar alsnog tot prijswinnaar uit. Catharina: de cadeaubonnen zijn onderweg.

Tot zover dit bericht.  Op 27 mei organiseert het Julius Centrum een congres voor professionals, adviseurs en leidinggevenden over het Wetsvoorstel Wet Clientenrechten Zorg. Dan komt het goede antwoord op deze stelling uitvoerig aan de orde.  Wilt u naar dit congres en in één dag alle onderwerpen en aspecten van deze nieuwe wet onder de knie krijgen? Surf dan naar www.unitzorginnovatie.nl klik door op ‘Aankomende congressen’, lees de prachtige brochure en meld u aan.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen