95 aanmeldingen voor IGZ ZorgVeiligPrijs

Array

De inzendtermijn voor de IGZ ZorgVeiligPrijs is gesloten. De inspectie heeft 95 aanmeldingen ontvangen. De selectiecommissie gaat nu bepalen welke initiatieven bij de beste tien horen en dus op de longlist komen. Eind april publiceert de IGZ deze longlist op haar website.

Een jury onder voorzitterschap van Gerrit van der Wal, Inspecteur-generaal voor de Gezondheidszorg, beoordeelt deze tien initiatieven en nomineert vervolgens de beste kandidaten. Deze initiatieven worden gepresenteerd op het IGZ Patientveiligheidscongres op 16 juni 2011 in De Doelen te Rotterdam. Tijdens dit congres maakt de IGZ bekend wie de uiteindelijke winnaar is van de IGZ ZorgVeiligPrijs. De winnaar ontvangt een kunstwerk en een certificaat.

Bron: IGZ

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen