Informatiebijeenkomst ‘Alles onder controle – online’

Array

Op donderdag 26 mei organiseren de VU, Prezens en Minddistrict van 14.00-16.00 uur samen een bijeenkomst over online behandelen en het programma ‘Alles onder controle’ voor volwassenen.
‘Alles onder controle’ is een interventie voor veel voorkomende psychische klachten, zoals angst, depressie en slaapproblemen. De interventie kenmerkt zich door een oplossingsgerichte methodiek. In vijf weken leren cursisten te formuleren wat belangrijk is in hun leven, brengen problemen en mogelijke oplossingen in kaart en maken een plan om persoonlijke doelen beter te realiseren.

De online versie van Alles onder controle is nu ook beschikbaar voor andere instellingen!

Tijdens deze informatiebijeenkomst zullen Marcel Dijkens (projectleider kenniscentrum Prezens) en Annemieke van Straten (onderzoeker VU) meer vertellen over de basis van het programma, de onderzoekresultaten en de toepassing van het programma in de praktijk bij Prezens. Marian Van Helden, psycholoog en manager van Minddistrict, zal u meer vertellen over de  mogelijkheden van het online behandelcentrum en de implementatie. Tevens krijgt u de gelegenheid om een demonstratie te zien van het online behandelcentrum.

Het programma ziet er als volgt uit:
14:00 uur   Ontvangst, welkom en kennismaking
14:15 uur   Programma ‘Alles onder controle’ door Marcel Dijkens en Annemieke van Straten
15:00 uur   Het online behandelcentrum door Marian van Helden
15:45 uur   Afronding

De bijeenkomst is geheel kosteloos,en zal plaatsvinden in Amsterdam.

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: [email protected]

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Marcel Dijkens, projectleider Prezens [email protected],

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen