Gezond op reis, gezond weer terug met Medische Vertaalkaart voor op reis

Array

Op 28 mei opent de webwinkel www.medischekaart.nl.
De Medische Vertaalkaart voor op reis vertaalt gezondheidsklachten vanuit het Nederlands naar de taal van het land waarin men verblijft. De Vertaalkaart voorkomt communicatieproblemen met buitenlandse artsen en helpt bij een betere diagnosestelling. De Medische Vertaalkaart is ontwikkeld in samenwerking met het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en wordt sinds 2010 verkocht in de ANWB winkels.

Al 42.000 mensen goed voorbereid op reis met de Medische Vertaalkaart.
Wapserveen — 1 op de 4 Nederlanders komt in het buitenland in de problemen. Een goede voorbereiding kan veel (gezondheids)leed voorkomen. Bij gezondheidsklachten of ongelukken in het buitenland is het van het grootste belang dat de buitenlandse arts begrijpt waar de patiënt last van heeft zonder communicatieproblemen. Dat kan met de Medische Vertaalkaart voor op reis.
Communiceren met buitenlandse arts vanaf nu een stuk eenvoudiger.

Vol vertrouwen op reis met de Medische Vertaalkaart
De Medische Vertaalkaart vertaalt de medische geschiedenis en gezondheidsklachten tijdens vakantie of zakenreis vanuit het Nederlands naar de taal van de buitenlandse arts. De Medische kaart bestaat uit het Nederlandse topvel en het ondervel in de taal van het land waar de reiziger verblijft.
Op het topvel vult de reiziger in het Nederlands de klachten in. Daarna leest de buitenlandse arts de klachten in zijn of haar moedertaal op het ondervel. Op de achterzijde staan belangrijke adresgegevens van ambassades, consulaten en alarmnummers. Met handige tips voor veel voorkomende gezondheidsklachten in het buitenland zoals; hoe te handelen bij verwondingen, teken- en insectenbeten en brandwonden.

Voorkom onnodig gezondheidsrisico
Traveldoctor.nl, specialist in gezondheidsadviezen en vaccinaties voor buitenlandse reizen, ondersteunt de Medische Vertaalkaart voor op reis. Beide organisaties hebben als doel de reiziger beter voorbereid op vakantie te laten gaan onder het motto: Gezond op reis, gezond weer terug! Maak 6 tot 8 weken vóór vertrek een afspraak bij een van de 35 vestigingen van Travel Doctor om goed voorbereid op reis te gaan en geen onnodig gezondheidsrisico te lopen. De vaccinaties worden vaak vergoed door uw zorgverzekeraar. Kijk op www.traveldoctor.nl.
Vorig jaar had de ANWB de primeur om als eerste de Medische kaart voor op reis te mogen uitgeven in haar winkels. Vanaf 28 mei 2011 is de Medische Vertaalkaart voor op reis ook in de webwinkel www.medischekaart.nl verkrijgbaar.
Webwinkel www.medischekaart.nl

De Medische Vertaalkaart is verkrijgbaar in 12 talen in de webwinkel www.medischekaart.nl vanaf € 6,95 incl. BTW. Betaling vindt veilig plaats via IDEAL. Na bestelling wordt de kaart per post thuis gestuurd. De instructie film op www.medischekaart.nl laat zien dat de kaart makkelijk is mee te nemen en eenvoudig in gebruik is.
De Medische Vertaalkaart is vanuit het Nederlands verkrijgbaar in de talen: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Grieks, Turks, Zweeds, Russisch, Pools en Kroatisch.

 

Openingsaanbieding :
Bestel tenminste twee Medische Vertaalkaarten en betaal geen verzendkosten.
Niet alleen een vertaalmiddel maar ook hulp bij diagnosestelling
Valetudo interpres heeft in samenwerking met het Nederlands Huisartsen Genootschap en met subsidie van de Europese Gemeenschap de Medische Vertaalkaart voor op reis ontwikkeld. Deze is getoetst door vele artsen en specialisten in Nederland. Met dit vertaalmiddel helpt de gebruiker de buitenlandse arts de best mogelijke diagnose te stellen. Dat is een veilig gevoel.Hoe vertelt u een arts in het buitenland wat u mankeert? Een ongelukje zit immers in een klein hoekje, ook op vakantie. Juist bij gezondheidsklachten of ongelukken wilt u uw buitenlandse arts zo goed mogelijk kunnen vertellen wat u voelt en welke klachten u heeft. Dat kunt u met de Medische Vertaalkaart voor op reis.

Wist u dat?
·    Het stellen van een diagnose uiterst moeilijk is.
·    Slechts 50% van de eerste diagnoses de juiste is. Dit is nog zonder taalprobleem.
·    Slechts in enkele Europese landen de artsen goed Engels spreken.
·    De Medische Vertaalkaart is ontwikkeld in samenwerking met het Nederlands Huisartsen
Genootschap.
·    De Medische Vertaalkaart weinig ruimte inneemt in uw bagage en voorzien is van een
waterdichte sealbag.
·    De Medische Vertaalkaart eenvoudig is in het gebruik.
·    Er sinds juni 2010 al 42.000 Medische Vertaalkaarten zijn verkocht.

De Medische Vertaalkaart voor op reis is er in 12 talen, bestel nu in de webwinkel.

De  Medische Vertaalkaart is er vanaf € 6,95 per taal inclusief BTW, exclusief verzendkosten.

Aanbieding:

Bestel twee Medische Vertaalkaarten en betaal GEEN verzendkosten.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen