Tolbrug, de verbinding naar een nieuw toekomst!

Array

Revalidatiecentrum Tolbrug houdt Open Dag op 19 juni
Op zondag 19 juni aanstaande organiseert revalidatiecentrum Tolbrug op zijn nieuwe locatie in ‘s-Hertogenbosch een Open dag. Tussen 10.30-16.00 uur is iedereen van harte welkom om te ervaren hoe bijzonder revalideren is. Een unieke gelegenheid om de prachtige nieuwe locatie te bezichtigen. En om te horen, zien en voelen wat revalidati behandeling is. Er zijn interactieve workshops, demonstraties en lezingen. Bijvoorbeeld ‘zelf rolstoel rijden in onze splinternieuwe oefentuin’, ‘tennissen met één arm’, ‘mindfullness’ of een test (laten) doen.

Bezoekers kunnen een kijkje nemen in het nieuwe revalidatiezwembad, de sportzalen en ultramoderne fitnessruimtes. Diverse deskundigen uit het revalidatietraject zoals fysio- en ergotherapeuten, verpleging, bewegingsagogen en revalidatieartsen staan voor klaar om revalidatie, en de meerwaarde ervan, te laten beleven.

Op het voorplein van het Jeroen Bosch Ziekenhuis zijn op die dag start en finish van het Jeroen Bosch Fietsevent, een fietsdag voor iedereen waarbij verschillende routes kunnen worden gefietst. Inschrijven hiervoor kan via www.jbz.nl/fietsevent

Tolbrug
Chronische pijn, amputatie, niet aangeboren hersenletsel en Multiple Sclerose, slechts een aantal zaken waar onze revalidanten mee worstelen in hun dagelijkse praktijk. Ons doel? Hen weer een zelfstandig bestaan teruggeven. Wij leren volwassenen en kinderen omgaan met lichamelijke en cognitieve beperkingen in de thuis-, school- of werkomgeving.

Tolbrug, onderdeel van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, is het regionale expertisecentrum voor revalidatiebehandeling  en biedt op verscheidene locaties in de regio specialistische revalidatie voor volwassenen en kinderen. Jaarlijks worden in Tolbrug 2.500 clienten behandeld door ruim 200 medewerkers. Tolbrug beschikt over 36 klinische bedden.

Recente artikelen