Doe mee en geef uw mening over de gezondheidszorg

Array

Wilt u invloed op hoe de gezondheidszorg in Nederland er uit moet komen te zien? Help ons mee om die invloed zo groot mogelijk te maken en word lid van het Consumentenpanel NPCF. Via dit panel kunt u uw ervaringen met de zorg laten horen. De NPCF gebruikt de resultaten van het panel om politiek en beleidsmakers te laten zien hoe de zorg – verder – verbeterd kan worden. Iedereen kan meedoen aan het panel. U hoeft – gelukkig – niet ziek te zijn om een mening over de gezondheidszorg te hebben.

Als panellid krijgt u ongeveer acht  keer per jaar een vragenlijst over de gezondheidszorg. Het invullen van die vragenlijst duurt ongeveer tien minuten en u kunt dit anoniem doen. Na de meldactie krijgt u inzicht in de resultaten.

Wilt u meedoen?
Ga dan naar Consumentendezorg.nl om u aan te melden voor het panel.

Eerst meer weten?
Klk dan hier en lees alles over de meldacties, de vragenlijsten en wat er voor u van ons tegenover staat…..

Bron: NPCF

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen