Voorlichtingsbijeenkomst Diagnostiek en Behandeling van Genderdysfore Jongeren

Array

7 september 2011 | Patienten bijeenkomst
Deze voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor jongeren die in de diagnostiek- of behandelfase zitten bij het genderteam. Er zal door de psycholoog worden uitgelegd wat er gebeurt vanaf het moment dat je je als jongere aanmeldt bij het genderteam. In de bijeenkomst zullen de artsen uitleg geven over de medische behandeling. Ook staan we stil bij het onderzoek dat bij jongeren met genderdysforie wordt gedaan. Wat is het nut van al die onderzoeken en wat zijn de resultaten tot nu toe?

Je kunt je aanmelden voor de voorlichtingsbijeenkomst bij de psycholoog of door het opsturen van het aanmeldingsformulier. Datum : 7 september 2011
Tijd : 14:30 tot 17:30
Locatie : Amstelzaal VU medisch centrum
Kosten : Geen kosten
Contactpersoon : Mw. A.W. Janbroers, Genderteam Kinderen & Jeugd Telefoon : 020 – 444 2583

Recente artikelen