Symposium Spasticiteit op Klimmendaal

Array

RMC Groot Klimmendaal en Ipsen Farmaceutica organiseren op woensdag 14 september 2011 een interactief symposium over de behandeling van spasticiteit en aanverwante problematiek: ‘Spasticiteit in breder perspectief’. Het doel van dit symposium is nascholing en kennisuitwisseling. Het programma bestaat uit voordrachten door gerenommeerde sprekers en een interessant debat met door de sprekers geponeerde stellingen. Het symposium is primair gericht op botuline toxine behandelaars in de revalidatiegeneeskunde. Daarnaast zijn ook andere professionals van RMC Groot Klimmendaal welkom, die geïnteresseerd zijn in het onderwerp.

Voor dit symposium is accreditatie aangevraagd en toegekend bij de Vereniging van Revalidatie Artsen. Het symposium is geaccrediteerd voor 6 punten. Deze accreditatie is alleen van toepassing voor revalidatieartsen. Bekijk het definitieve programma of de uitnodigingsbrief voor aanvullende informatie. U kunt zich inschrijven voor dit symposium door het aanmeldformulier in te vullen. Het aantal plaatsen voor deelname is beperkt. Schrijft u zich dus spoedig en vóór 1 september a.s. in. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen