Voorlichtingsbijeenkomst dementiepunt op 9 november

0
182

Op woensdag 9 november van 14.00 tot 17.00 uur vindt er een voorlichtingsbijeenkomst plaats over vergeetachtigheid en dementie in het auditorium van Kempenhof aan de Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over dementie. De zaal is open vanaf 13.30 uur. De bijeenkomst is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Het startsein van Dementiepunt Valkenswaard wordt gegeven door wethouder M. Wijnen. Vervolgens wordt een voorlichtingsbijeenkomst gehouden, verzorgd door een specialist op het gebied van vergeetachtigheid en dementie. De dagvoorzitter is Ad de Bont, voormalig maatschappelijk werker. Na de pauze krijgt u een korte documentaire te zien en zal een panel van professionals aanwezig zijn, waaraan u vragen kunt stellen. Dat panel zal ondermeer bestaan uit een ZorgTrajectBegeleider en een geriatriedeskundige.

Ook Alzheimer Nederland, afdeling Zuidoost Brabant zal aanwezig zijn met informatiemateriaal.

Na afloop krijgt u een kleine attentie aangeboden. Deze middag wordt door het Dementiepunt Valkenswaard i.o. georganiseerd in samenwerking met SeniorenBelang Valkenswaard, Project Dementie óók onze zorg, en het Regionaal Dementie Ondersteuningsnetwerk Provincie Noord-Brabant.

bron: Gemeente Valkenswaard