‘onze zorg, mijn zorg’

Array
Groot Klimmendaal
Deelname Zorgbeurs `onze zorg, mijn zorg’
Op zaterdag 5 november wordt voor de 14e keer de Zorgbeurs georganiseerd. Ook dit jaar zal RMC Groot Klimmendaal aanwezig zijn om aanwezigen te informeren over de mogelijkheden van werken en leren in ons revalidatiecentrum.

Er wordt in de regio Gelderland veel ondernomen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van zorg op peil blijft. Eén van de initiatieven daartoe is de Zorgbeurs, een informatiebeurs voor opleidingen en vacatures voor betaald werk, vrijwilligerswerk en stageplaatsen. Jaarlijks komen hier tussen de 1500 en 1900 bezoekers op af.

Het evenement vindt plaats in de Eusebiuskerk in Arnhem. De beurs vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis. Er is tevens gratis kinderopvang aanwezig.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen