Multimediadag in UMCG

Array

UMC Groningen
Op zaterdag 3 december organiseert multimediavereniging CompAZG van 10.00 tot 17.00 uur een multimediadag in het Universitair Medisch Centrum Groningen. De multimediadag geeft een beeld van multimedia anno 2011 en toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van beeld & geluid, computing, printing & internet, fotografie & filming, gaming en telefonie.

Ook kunnen bezoekers zien hoe in een modern ziekenhuis als het UMCG gebruik wordt gemaakt van multimedia, bijvoorbeeld in de vorm van 3D-beelden door de afdeling Orthodontie. Verder zijn er diverse activiteiten, zoals een vlieg- en een golfsimulator, optredens van kindercircus Santelli en diverse muziekartiesten, en presenteren tal van leveranciers zich met een stand. De multimediadag vindt plaats in het kader van het 25-jarig jubileum van de vereniging. Toegang is gratis.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen