€ 7.500,– voor Diabetes Fonds van jubilaris Rabobank

Array

Naar aanleiding van het 25-jarig jubileum van de heer Geert van der Horst bij de Rabobank Groep heeft het Diabetes Fonds een cheque ontvangen ter waarde van € 7.500,-.

Tijdens het speciaal voor zijn jubileum georganiseerde seminar ‘Zorg en leefbaarheid binnen onze samenleving’ overhandigde de heer Van der Horst de cheque aan mevrouw Sybilla Dekker, Voorzitter Raad van Toezicht Diabetes Fonds.

Van der Horst: ‘”De gift is speciaal bestemd voor wetenschappelijk onderzoek ter voorkoming en bestrijding van diabetes. Sinds mijn 28e jaar weet ik dat ik zelf  diabetes type 1 heb.  Gelukkig kan ik er, mede dankzij een zekere discipline, heel goed mee leven. Ondanks een zeer enerverend leven als vader van vier kinderen en een drukke baan als directievoorzitter van Rabobank Roosendaal-Woensdrecht.”

Het Diabetes Fonds is de heer Van der Horst zeer dankbaar voor deze gulle gift!

Ga voor meer informatie over wetenschappelijk onderzoek naar www.diabetesfonds.nl/onderzoek of download een van onze gratis brochures.

Bron: Diabetes Fonds

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen