Videointerview: ‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’

Array

Bastiaan Ragas gaf vrijdag een spreekuur in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Van 15.00 tot 16.00 uur antwoordde Bastiaan vragen uit het publiek van andere doktoren en gasten. Dit naar aanleiding van zijn voorstelling ‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’ van Kluun.
Den Bosch, dichtbij interviewden de acteur over het spreekuur. Kijk naar de video!

Op dinsdag 31 januari 2012 is Bastiaan Ragas te zien in Theater aan de Parade in Den Bosch met het stuk waarin Bastiaan alle leuke en soms ook minder leuke aspecten van zwangerschap en baby’s bespreekt.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen