3X Interview met Melvin Samsom in LUX theater Nijmegen

Array

Melvin Samsom is oorspronkelijk internist en maag-, darm- en leverarts. Hij werkte als hoogleraar bij het UMC in Utrecht. Vanaf 2007 gaf Samsom als lid van de Raad van Bestuur, samen met zijn toenmalig voorzitter Emile Lohman, vorm aan het Nijmeegse academisch ziekenhuis. Maar de toekomst is nooit af. De kosten van de gezondheidszorg rijzen de pan uit, ziekenhuizen moeten specialiseren, de traditionele relatie tussen arts en patient gaat op de helling. Wat is de visie van Melvin Samsom? En wat drijft hem om in deze roerige tijden aan het hoofd van een academisch ziekenhuis te willen staan?

3X combineert de liefde voor het ambacht ‘interviewen’ met de fascinatie voor spannende denkers en beslissers. 3X geeft drie verschillende interviewers de gelegenheid de gast van die avond scherp, meelevend of gewoon verrassend te bevragen.

Melvin Samsom wordt op donderdagavond 26 januari geïnterviewd door de journalisten Cindy Cloïn, Arjan Broers en Ruud Koolen. De avond is in handen van Piet-Hein Peeters.

Let op: u kunt zich voor dit programma aanmelden via [email protected] / geen kaartverkoop via de kassa van LUX.

3X is een initiatief van het Journalistiek Productiehuis (www.journalistiekproductiehuis.nl)
3X – Melvin Samsom
do 26 jan 20:00
Locatie: Gouden Zaal
Ticket: 5,00

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen