Win de publieksprijs met diabetesonderzoek

Bent u onderzoeker? En wilt u aan een breed publiek vertellen welk diabetesonderzoek u doet en waarom dat zo belangrijk is? Vertel dan uw verhaal op video en maak kans om de Diabetes Fonds Publieksprijs te winnen.

Wetenschappers doen niet voor niets onderzoek naar diabetes. Maar wat is er zo mooi aan? Waarom zetten al deze mensen zich met ziel en zaligheid in voor onderzoek naar diabetes? Waarom is dit onderzoek zo belangrijk? De ingezonden filmpjes komen op een speciale wedstrijdpagina op diabetesfonds.nl. Hier kan iedereen vanaf 17 februari stemmen op het onderzoek dat hij of zij het belangrijkst vindt.

De drie onderzoekers met de meeste stemmen winnen respectievelijk €10.000, € 2.500 en € 1.000, te besteden aan verder wetenschappelijk diabetesonderzoek of verdere ontwikkeling van de onderzoeker. De prijs wordt uitgereikt tijdens de Nationale Diabetes Dag op 30 maart in de Jaarbeurs Utrecht.

Een beschrijving van de procedure, deelnamecriteria en het aanmeldingsformulier staat op diabetesdossiers.nl/wetenschap. De deadline voor het indienen van een filmpje en het aanmeldingsformulier is woensdag 15 februari 2012.

Bron: Diabetes Fonds

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen