Pubercongres, donderdag 9 februari 2012, in NBC Nieuwegein

Array

Congresso organiseert op 9 februari 2012 het Pubercongres in het NBC in Nieuwegein voor iedereen die werkt met jongeren tussen de 12 en 17 jaar.

Congresso biedt je een unieke dag met de lezing van YoungWorks over ‘Wat beweegt jongeren’ over het puberbrein en jongerentrends. Gevolgd door een divers aanbod van workshops, die deelnemers informeren over actuele inzichten en kennis over pubers en het werken met pubers.
Thema’s die aanbod komen: sociale media, (digitaal) pesten, huwelijksdwang, online hulpverlening, seksualiteit, scheiding, eetstoornissen, stief- of pleegouder, overtuigen, zelfbeschadiging, adoptie, straatpuber, omgang met geld, rouw en verlies, straatcultuur, orde en aandacht in de klas, sportstimulering, opvoedingsondersteuning, faalangst, stimuleren van schoolsucces, levensvaardigheden en depressie

Pubermarkt
Op de Pubermarkt  maakt u kennis met leveranciers van producten en diensten op het gebied van pubers.
Als organisatie is het een ideale gelegenheid producten en diensten onder de aandacht te brengen en met uw doelgroep in contact te komen. Wilt u met een stand op de Pubermarkt staan? Neem dan contact op met Congresso

Meer informatie
Informatie over het programma,  de Pubermarkt en aanmelding: www.pubercongres.nl.

Twitter
Volg de actualiteiten rond het Pubercongres op twitter: @pubercongres / #pubercongres
Wij stellen het op prijs als u dit congres onder de aandacht brengt in uw netwerk.

bron: Congresso

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen