Eerste buurtzorgpension van Zeeland open

Array

De tweede etage van het voormalig Rode Kruis Ziekenhuis in Zierikzee is omgebouwd tot buurtzorgpension. Het is de eerste in Zeeland en hoopt volgende maand al de eerste gasten te verwelkomen. Het Buurtzorgpension opende op maandag 20 februari haar deuren in Zierikzee. In samenwerking met de Victoriakliniek biedt het op Schouwen en Duiveland medische zorg en behandeling. Een vorm van nieuwe zorg in Zeeland!

“Graag nodigen wij u uit voor een eerste kennismaking met Buurtzorgpension op dinsdag 28 februari. U bent van harte welkom vanaf 17.30 uur voor een hapje en een drankje. Indien u dit wenst, bent u ook uitgenodigd voor een overnachting in ons pension. Ons adres is Koning Gustaafweg 2 te Zierikzee”, aldus Charles Versluijs Annie Joosse, Jack van de Schraaf en Thea Terlouw.

“Wat kunt u verwachten? U kunt ervaren hoe wij het voormalig Rode Kruis ziekenhuis hebben verbouwd tot een locatie waar onze gasten zorg in een gastvrije ambiance krijgen. U kunt kennismaken met onze partners, Jos de Blok en Henk van Koeveringe en met onze gedreven medewerkers.”

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen