Zorg voor ouderen met multimorbiditeit

Array

Op dinsdag 27 maart wordt in Aristo te Utrecht het congres Zorg voor ouderen met multimorbiditeit gehouden.

Het aandeel ouderen in de totale bevolkingsopbouw blijft toenemen en daarbij bereiken ze gemiddeld een steeds hogere leeftijd. Dit stelt de samenleving in het algemeen en ons zorgstelsel in het bijzonder voor extra uitdagingen. Een toenemend aantal ouderen zal steeds complexere gezondheidsproblemen ontwikkelen. Hoe kunt u als zorgverlener, beleidsmaker of verzekeraar de juiste zorg (blijven) bieden aan ouderen met multimorbiditeit? En hoe ontwikkelt u met elkaar een samenhangend zorgaanbod voor deze kwetsbare doelgroep?

Kosten
De kosten voor het bijwonen van dit congres bedragen € 330,00 p.p. (excl. BTW). Indien gelijktijdig een collega wordt aangemeld voor deze dag, krijgt deze tweede (en elke volgende) persoon een korting van € 35,00.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen