Reumafonds wil dat reuma als ziektebeeld verdwijnt

Array

Reuma grijpt dagelijks in op het leven van bijna 2 miljoen mensen. Het Reumafonds wil dat reuma als ziektebeeld verdwijnt. Tot die tijd zetten wij ons in voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met reuma.

Het Reumafonds wil dit bereiken door:

Dit doen we samen met patiënten, professionals en vrijwilligers die net als wij leven met reuma willen verbeteren . Ons werk wordt mogelijk gemaakt door de vele betrokken donateurs van het Reumafonds, die ieder op hun eigen manier bijdragen aan de fondsenwerving.

Voor een betere kwaliteit van leven van bijna 2 miljoen mensen met reuma, werkt het Reumafonds nauw samen met de landelijke en regionale reumapatiëntenverenigingen. Het Reumafonds vindt deze samenwerking belangrijk, omdat de verenigingen dichtbij patiënten staan.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen