Bedankt voor uw inzet bij de jaarlijkse collecte!

Array

De jaarlijkse collecteweek van het Reumafonds zit er weer op. Als directeur van het Reumafonds wil ik alle 65.000 vrijwilligers heel hartelijk bedanken voor hun inzet tijdens de collecte! En natuurlijk alle gulle gevers voor hun gift! Nu begint het spannende moment van inzamelen en tellen. Is er meer opgehaald dan vorig jaar? Zodra alle bedragen binnen zijn, leest u hier het resultaat.

De jaarlijkse collecte is goed voor ruim een kwart van de inkomsten van het Reumafonds. Naast de giften van trouwe donateurs is de collecte dan ook een van de belangrijkste inkomstenbronnen voor het Reumafonds. Het Reumafonds financiert hiermee 70% van het onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar reuma in Nederland.

Daarnaast geeft Reumafonds voorlichting aan mensen met reuma, hun omgeving en aan het brede publiek. Ook ondersteunt het fonds de activiteiten van patientenorganisaties en komen wij op voor de belangen van mensen met reuma.

Uw steun blijft nodig
Dankzij onderzoek en effectieve behandelingen kunnen veel mensen met reuma langer en beter functioneren, zowel thuis als op het werk. Toch is reuma nog niet te genezen. Daarom heeft het Reumafonds uw steun hard nodig. Wilt u vrijwilliger of donateur worden? Meld u dan aan bij ons aan.

Heeft u onze collectant gemist? Dan kunt u ook veilig en gemakkelijk via iDEAL uw gift overmaken.

Hartelijk dank!

Lodewijk Ridderbos
Algemeen directeur

Bron: Reumafonds

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen