PR-experts in farma en zorg

Array

Hinfelaar PR, Life & Health Communications is al bijna 14 jaar een toonaangevend PR bureau, gespecialiseerd in farma en zorg. Communiceren omtrent gezondheid en welzijn vereist precisie. Het deskundige team van Hinfelaar PR weet hier goed mee om te gaan en de kansen en mogelijkheden die er zijn worden altijd benut. Steeds opnieuw zet Hinfelaar PR creatieve en effectieve campagnes op, waarmee uw communicatiedoelstellingen tot leven worden gebracht. Wilt u bijvoorbeeld een innovatie op de markt brengen? Of wilt u meer bekendheid van uw naam, merk, product of diensten? Medische kennis, ervaring, transparantie en expertise…

… hebben al gezorgd voor veel succesvolle campagnes. In het veranderende landschap van communicatie worden de keuzes talrijker en daarmee moeilijker. Welke media passen het best bij uw doelstellingen en hoe moet u deze media bereiken? Sinds Hinfelaar PR in 2010 onderdeel is geworden van Edelman is niet alleen het team van experts uitgebreid, maar ook zijn er meer PR-middelen in gebruik genomen.

Voorbeelden zijn Tweetlevel en Bloglevel, waarmee PR-waardes gemeten worden. Daarnaast is er de Media Clover, waarmee de verschillen en overeenkomsten tussen traditionele, social, hybride en owned media in kaart worden gebracht, zodat de boodschap bij de juiste media terechtkomt. Hinfelaar PR, Life & Health Communications communiceert doeltreffend en altijd met een gezond verstand.

Recente artikelen